Suur poksimatš on tulekul? Wilder ja Joshua plaanivad järgmisel aastal kahel korral ringi astuda

Postimees Sport
Copy
Tiitlivööd on jätkuvalt Anthony Joshua valduses.
Tiitlivööd on jätkuvalt Anthony Joshua valduses. Foto: Andrew Couldridge/REUTERS/Scanpix

Profipoksi raskekaalu tiitlimatš Deontay Wilderi ja Anthony Joshua vahel on suure tõenäosusega järgmisel aastal toimumas. 

Mitu aastat on oodatud, et Wilder ja Joshua ühte ringi astuksid, kuid siiani pole mehed omavahel kokkuleppele jõudnud ning matši toimunud pole. Nüüd on aga olukord muutunud ning tõenäoliselt näeb siiski uuel aastal tiitlimatši.

33-aastase Wilderi agent Shelly Finkel teatas BBC-le, et Wilder kohtub uuel aastal suure tõenäosusega kas Anthony Joshua või Tyson Furyga. Paljud poksisõbrad ootavad just Joshua ning Wilderi kohtumist.

Joshua mänedžer Freddie Cunningham andis Sky Sportsile teada, et meestel on plaanis pidada maha koguni kaks kohtumist. «See matš peab lõpuks tulema. Kokkuleppe korral peetakse kaks matši, üks Suurbritannias ning üks USAs» rääkis Cunningham.

29-aastase Joshua omab hetkel WBA, WBO, IBF-i ja IBO meistrivöid, Wilderi käes on WBC meistrivöö. Kui Joshua ning Wilder kohtuvad, selguks üliraskekaalus esimene absoluutne tšempion pärast aastat 2000, kui sellist saavutust omas Lennox Lewis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles