Hiigelpalka küsiv David de Gea on lähedal Manchester Unitedist lahkumisele

Postimees Sport
Copy
David de Gea.
David de Gea. Foto: LEE SMITH / Action Images via Reuters

David de Gea ja Manchester Unitedi jalgpalliklubi lepingujutud ebaõnnestusid ning kohalik meedia kirjutab, et 20-kordne Inglismaa meister võib väravavahi juba eeloleval suvel rahaks teha.

Väidetavalt küsib 28-aastane hispaanlane, kelle leping Unitediga lõppeb 2020. aasta suvel, koguni 350 000 naelsterlingu suurust nädalapalka, kuid inglased ei ole nõus seda maksma. Prantsusmaa jalgpalliliiga valitsejal Pariisi Saint-Germainil säärast probleemi ei ole ning on valmis Unitedile de Gea soetamiseks rahaka pakkumise tegema.

Esialgu arvatakse, et PSG koputab Unitedi uksele 60 miljoni naelsterlinguga (68 miljonit eurot), ent kui inglased ei ole valmis väravavahti müüma ja de Gea jätkab Punaste Kuradite ridades veel ühe hooaja, võib ta järgmisel suvel prantslastega liituda vabaagendina.

De Gea siirdus Manchester Unitedisse 2011. aastal Madridi Atleticost ja tuli kaks hooaega hiljem ka Inglismaa meistriks. Ta on neli korda valitud Unitedi hooaja parimaks mängijaks, olles selles arvestuses Cristiano Ronaldo (3) ees esikohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles