Sauber ei kavatse Kobayashist loobuda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kamui Kobayashi
Kamui Kobayashi Foto: La Presse/Scanpix

Vormel-1 tiim Sauber teatas, et ajakirjanduses levinud info nagu kavatseks nad lahti saada Kamui Kobayashist, ei vasta tõele.

«See on rumalus. Kobayashi jääb meiega,» teatas tiim ametlikult Twitteris.

Seega jätkab Sauber oma seniste pilootidega ka järgmisel hooajal. Lisaks Kobayashile võistleb Peter Sauberi talli eest  Sergio Perez.

Avalikkusse on varem levinud info, et jaapanlane vallandatakse ja tema asemele astub Ferraari testisõitja Jules Bianchi. Nüüd tuleb prantslasel endale tulevaks hooajaks uus väljakutse leida.

Intervjuus ToileF1-le lubas Bianchi, et osaleb järgmise hooajal tunduvalt prestiižsemas sarjas, kui seda on GP2. Prantslane saatis seal mööda kaks viimast aastat, ühitades selle ka kolmanda piloodi rolliga Ferraris.

Mitteametlikel andmetel on Bianchi lepingus kirjas tema saamine Vormel-1 võistluspiloodiks 2012. aastal. Piloodi mänedžer Nicolas Todt peab võidetavalt  aktiivseid läbirääkimisi tippsarja mitmete tiimidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles