Infarkti üle elanud Iker Casillas sai järjekordse põntsu

Postimees Sport
Copy
Iker Casillas (paremal) ja Sara Carbonero.
Iker Casillas (paremal) ja Sara Carbonero. Foto: Luis Vieira / AP

Kõigest kolm nädalat tagasi südameinfarkti üle elanud pikaaegset Hispaania jalgpallikoondise ja Madridi Reali väravavahti Iker Casillat tabas järgmine põnts, kui tema abikaasal Sara Carbonerol avastati munasarjavähk.

Instagramis vastava teatega esinenud Carbonero jõudis õnneks haigusele varakult jälile ning läbis pahaloomulise munasarjavähi eemaldamiseks ka operatsioonil. «Me ei olnud veel šokist taastunudki, kuid elu üllatas meid taas,» ütles Carbonero.

«Paar päeva tagasi toimunud kontrollis leidsid arstid pahaloomulise munasarjavähi ning mul on juba seljataga ka operatsioon,» rääkis 35-aastane Carbonero, kellel on koos Casillasega kaks last. «Kõik läks väga hästi, õnneks jõudsime õigel ajal jälile, kuigi mind ootab ees paari kuu pikkune ravikuur,» selgitas ta.

Porto jalgpalliklubi väravavaht Casillas sai maikuu esimesel päeva treeningul infarkti ning veetis viis päeva haiglas.

Ta on viiekordne Hispaania meister, kolmekordne Meistrite liiga võitja, kahekordne Euroopa meister ning 2010. aasta maailmameister. Porto ridades on ta võitnud ühe liigatiitli. Tippaastatel mängis Casillas Hispaanias, esindades sealset hiidu Madridi Reali, ent aastal 2015 siirdus Porto juurde. Teleajakirjaniku Carboneroga abiellus Casillas 2016. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles