Kairys ja Kangur: täitsime hooaja kolmest eesmärgist kaks

Ville Arike
, reporter
Copy
Donaldas Kairys.
Donaldas Kairys. Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Donaldas Kairys ja kapten Kristjan Kangur olid riigi meistrikulla üle mõistagi õnnelikud ja märkisid, et hooajaks seatud kolmest eesmärgist täideti kaks.

«Mõni ärakukkumine oli hooaja jooksul, Eesti-Läti liiga võinuks samuti võita või vähemalt finaali jõuda. Praegu täitsime kolmest eesmärgist kaks (lisaks Eesti meistritiitlile jõuti VTB Ühisliigas play-off'i - toim),» andis Kangur mõista, et täiesti rahule ei saanud hooajaga jääda.

Kuidas suudeti selges soosikuseisuses olles finaaliks häälestuda? «Esimene mäng näitas, et kergelt ei tule midagi, Kalev/TLÜ pani meid närvitsema. Teist ja kolmandat kohtumist alustasime juba õige häälestatusega,» tõdes Kairys.

Kangur lisas: «Küsimus on professionaalsuses. Võidukohustus lasus sajaprotsendiliselt meie õlgadel. Tuli endale teadvustada vajadust lõpuni võidelda, treenerid hoidsid meid ärkvel.»

Kairys märkis, et hooaeg oli pikk ja pingeline, mõnelgi kuul tuli pidada üle kümne mängu. «See polnud mängijatele kerge, aga mul on hea meel, et suutsime selle korralikult lõpetada ja lisaks VTB liigas hea tulemuse saavutada,» ütles enda turuväärtust oluliselt tõstnud leedulasest juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles