Eesti rallimehe poeg teeb autoralli EM-sarjas debüüdi

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Raul Jeets.
Raul Jeets. Foto: Nikos Katikis

Rallisõitja Raul Jeetsi 18-aastane poeg Gregor astub isa jälgedes ning võtab osa sel nädalavaehtusel sõidetavast autoralli EM-sarja etapist Liepajas. Samuti on Läti EM-etapil võistlemas Ken Torn.

Raul Jeets sõitis ERC ehk EM-sarja etappidel regulaarselt vahemikus 2015 ja 2016, kuid tema pojal nii kõrgel tasemel sõitmise kogemus veel puudub. Nüüd astub 18-aastane Gregor võistlustulle ERC3 juunioride klassis, kaardilugejaks legendaarne Kuldar Sikk.

«Tegelikult olen sõitnud kokku ainult seitsmel rallil, sel aastal olen kirja saanud kaks talverallit,» ütles väheste kogemustega Gregor.

«Enne rallit sõitsin Eestis, Soomes ja Euroopas viis aastat karti. Tegin ühe aasta kaasa ka MM-sarjas. Rallipisik on meil peres, sest isa on sõitnud EM-sarjas. Ott Tänaku ja Markko Märtini edu näitab, et kõik on võimalik,» sõnas Gregor.

Lisaks Jeetsile võtab sõidab sel nädalavahetusel Liepajas toimuvast etapist osa Torn, kellele loeb kaarti Kauri Pannas. Mehed võistlevad 2019. aasta Ford Fiesta R2-ga ERC3 klassis «Ma pole seda rallit varem sõitnud, kuid usun, et teed on sarnased Lõuna-Eesti omadele. Minu eesmärk nädalavahetust nautida ja ralli lõpetada,» ütles Torn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles