Foto: Tartu rattaralli võitis 17-aastane üllatusmees

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gleb Karpenko.
Gleb Karpenko. Foto: Margus Ansu

38. Tartu rattaralli 124 kilomeetri pikkuse põhidistantsi võitis üllatuslikult kõigest 17-aastane Gleb Karpenko (Kalevi jalgrattakool).

Karpenko rebis umbes 1,5 kilomeetrit enne finišit grupist lahti ning kannatas tempo ilusti lõpuni. Teise koha teenis Kristjan Oolo (Peloton, +7), kolmas oli Markus Pajur (Cycling Tartu, +8).

Ka järgmised neli meest olid eestlased: neljanda koha sai Norman Vahtra (+13), viies oli Mihkel Räim (+13), kuues Alo Jakin (+14) ning seitsmes Steven Kalf (+14). Parima välismaalasena oli lätlane Maris Bogdanovic kaheksas (+14).

Naistest võitis teist aastat järjest Kelly Kalm, kes teenis üldarvestuses 44. koha (+3.49). Naiste arvestuses oli teine (+1.24) Mäe Lang (üldarvestuses 89.), kolmanda koha (+9.15) sai Janelle Uibokand (145).

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles