Video: Monaco vormel 1 etapi rajatöötajad seadsid enda elu ohtu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Vormelimaailm leinas läinud nädalal siit ilmast lahkunud kolmekordset maailmameistrit Niki Laudat, ent ei olnud kaugel, et pühapäeval toimunud Monaco vormel 1 etapil oleks juhtunud järjekordne kohutav sündmus.

Nimelt oleks Sergio Perez enda sõnul peaaegu tapnud kaks rajatöötajat, kes olid pärast Charles Leclerci avariid rada puhastamas. «Mis neil viga on? Ma oleksin nad peaaegu tapnud,» sõnas mehhiklane raadioside vahendusel meeskonnale.

Pärast võistlust märkis Perez, et suutis kiiresti reageerida. «Kui turvaauto oli rajal, siis jooksid sinna ka rajatöötajad. Ma oleksin nad peaaegu alla ajanud. See oli väga halb. Nad lihtsalt jooksid tagasi ja ma tulin boksist välja. Ma pidin pidurdama. Neil oli õnne, et suutsin otsasõitu vältida,» lausus vormelisõitja.

Twitteris lisas Perez: «Pärast seda juhtumit olen väga õnnelik tulemuse üle. Me kõik saame turvaliselt tagasi koju oma perede juurde minna. Rajatöötajate turvalisuse nimel loodan, et sellist intsidenti enam kunagi ei juhtuks!»

Vormel 1 hooaja kuuenda etapi Monte Carlos tänavaringrajal võitis Lewis Hamilton (Mercedes), kelle jaoks oli tegu tänavu juba neljanda etapivõiduga. Karjääris kolmandat korda Monacos triumfeerinud viiekordsele maailmameistrile järgnesid tänavu esimest korda Mercedese kaksikvõidu murdnud Sebastian Vettel (Ferrari) ja Hamiltoni tiimikaaslane Valtteri Bottas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles