Lilleküla on hooaja publikurekordi ootel

Postimees Sport
Copy
Premium liiga 13. voorus kohtuvad igipõlised rivaalid FC Flora ja FCI Levadia.
Premium liiga 13. voorus kohtuvad igipõlised rivaalid FC Flora ja FCI Levadia. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti jalgpalli Premium liigas jätkatakse täna-homme 13. vooru kohtumistega, kui pall pannakse mängu Viljandis, Paides, Maardus ja Tallinnas.

Täna õhtul kell 19 algab samaaegselt koguni kolm matši. Viljandis võtab kohalik Tulevik vastu värske karikafinalisti Narva Transi, keda neil kuu alguses Kaimar Saagi väravast võõrsil 1:0 võita õnnestus. Enne tänast hoiab Trans 16 punktiga viiendat kohta, Tulevik jagab 8 silma juures koos Tartu Tammekaga 7.-8. kohta.

Kell 19 saab alguse ka Kalevi ja Kuressaare mõõduvõtt. Esimest korda kohtuti sel hooajal aprilli alguses, kui saarlased koduplatsil 2:0 võidu teenisid. 12 vooruga on Kuressaarel õnnestunud teenida 15 punkti, mille tulemusena hetkel 6. kohta tabelis hoitakse, Kalev peab leppima 5 punkti juures 10. positsiooniga.

Kohe Kalevi ees paikneb 6 punktiga Maardu Linnameeskond, kes võõrustab täna õhtul Tartu Tammekat. Kaks tiimi läksid vastamisi ka hooaja avamängus, kui Sepa staadionil 2:2 viik tehti. Tartlased päästsid sealjuures viigipunkti alles läbi Tauno Tekko 95. minuti penalti.

Kas A. Le Coq Arenal nähakse selle hooaja publikurekordit?

Tänases keskses kohtumises lähevad aga vastamisi Paide Linnameeskond ja Nõmme Kalju, kes 12 vooru järel vastavalt 26 ja 22 punkti kogunud on. Mäletatavasti avas Paide ja Kalju duell ka tänavuse liigahooaja, kui Paide Hiiu staadionil valitseva meistri 2:0 alistada suutis. Kuidas läheb seekord ja mis mõju on Kaljule avaldanud laupäeval lisaajale läinud karikafinaal, selgub juba täna õhtul kell 19.30.

Homme kell 19.30 saab A. Le Coq Arenal näha aga liidrite lahingut, kui Tallinna derbis astuvad vastamisi FC Flora ning FCI Levadia. Aprilli lõpus meelitasid kaks tiimi Sportland Arenale 953 inimest, mis tähistab ka tänavuse hooaja publikurekordit. Toonasest matšist suutis 2:1 võiduga välja tulla Flora, kes hetkel ka 34 punktiga liiga esikohta hoiab. Levadia jääb neist maha kuue punktiga, mis tähendab, et eksimisruumi neil enam ei ole ja Tallinna derbi seekordne resultaat võib hooaja lõpus tiitliheitluses vägagi otsustavaks saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles