Prantsusmaal avaringiga piirdunud Kontaveit: ma ei uskunud endasse piisavalt (1)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 17.) kaotas Prantsusmaa lahtistel tennise meistrivõistlustel avaringis tšehhitar Karolina Muchovale (WTA 73.) pärast võidetud avasetti 6:3, 2:6, 2:6. Pärast matši rääkis Kontaveit, et ei uskunud endasse teatud momentidel piisavalt.

«Vastane mängis väga hea mängu. Olen väga pettunud, ma ei mänginud oma parimat tennist,» ütles Kontaveit, kes tõi eraldi välja probleemid servil. «Serv täna ei töötanud.»

«Mul oli küllaltki palju võimalusi, aga ma ei kasutanud neid ära. Ma ei uskunud tähtsatel momentidel endasse piisavalt palju,» tunnistas 23-aastane eestlanna.  

Kuigi avaseti suutis Kontaveit võita, ei ole ta nõus väitega, et see tal hästi õnnestus. «Ma ei ütleks, et ma alustasin hästi. Mäng oli mõlemalt poolt rabe. Suutsin esimese seti enda kasuks pöörata, aga vastane hakkas siis paremini mängima. Mul ei olnud sellist energiat ja särtsu sees, et oleks suutnud mängu enda kasuks pöörata.»

Vaata Kontaveidi ja Muchova matši tipphetki:

Postimees ja Kanal 12 jätkavad Pransusmaa lahtiste otseülekandeid, näidates kõiki Kaia Kanepi mänge otsepildis. Lisaks on kavas nii naiste kui ka meeste poolfinaalid ja finaalid.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles