Jalgpallitähe purjus peaga tehtud nali muutis süütu inimese elu põrguks

Postimees Sport
Copy
Luis Suarez ja Jamie Carragher Liverpooli heategevuslikul jalgpallimatšil.
Luis Suarez ja Jamie Carragher Liverpooli heategevuslikul jalgpallimatšil. Foto: Barrington Coombs / PA Wire/Press Association Images

Endine Liverpooli keskkaitsja ning praegune telekommentaator Jamie Carragher muutis läbi mõtlemata naljaga kodaniku Scott Forsythi mõneks ajaks talumatuks.

Carragher postitas Twitterisse mõni päev tagasi säutsu, kus palus endale heategevusmatšis hea võimaluse luhanud Gary Neville’ist videoklipp saata. Postituse juurde lisas ta telefoninumbri, mis aga ei kuulunud temale.

Numbri omanik oli hoopis tavaline briti mees Forsyth, kes sai Carragheri säutsu peale WhatsAppis rohkem kui 65 000 tekstsõnumit ning suurel hulgal telefonikõnesid. Igapäevaelu puudutavaid kommunikatsiooniküsimusi polnud tal oma telefoniga võimalik enam ajada.

Meedia korjas loo üles ning algselt naljana mõeldud säutsu tagajärjed jõudsid ka Carragheri kõrvu. Nii otsustas endine jalgpallitäht Forsythga ühendust võtta ning pakkus talle kompensatsiooniks uut telefoni ning numbrit.

«Ta helistas mulle ja palus vabandust. Ta ütles, et ilmselt sain ühe või kaks telefonikõnet. Mulle tundus, et ta rääkis minuga ebaviisakalt. Ei tundunud, et ta oma tegu kahetseks. Tema jaoks ei olnud see suur asi,» ütles Forsyth.

«Ta selgitas mulle, et oli purjus. Ta süüdistas alkoholi. Ma muidugi hindan seda, et ta mulle helistas, aga ta polnud siiras. Ära joo ja säutsu – see on kõik, mis ma oskan öelda,» tõdes kannatanu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles