Chelseast vallandatud Antonio Conte lõpetab aastase tööpausi: minu elus algab uus peatükk

Toimetas Silver Tabo
Copy
Antonio Conte.
Antonio Conte. Foto: DAVID KLEIN / REUTERS

Aastatel 2016–2018 Inglismaa klubi Chelseat juhendanud itaallane Antonio Conte lõpetab aastase tööpausi, kui naaseb Itaalia kõrgliigasse Serie A ning võtab Luciano Spallettilt üle Milano Interi peatreenerikoha.

Mulluse hooaja lõpus Chelseast vallandatud 49-aastase Conte jaoks on tegu esimese töökohaga pärast aastast pausi. Chelseaga võitis ta kahe hooajaga ühe Inglismaa meistritiitli ning FA Cupi. Aastatel 2011–2014 tuli ta Torino Juventusega kolm aastat järjest Serie A tšempioniks.

Conte järgmine tööandja Inter lõpetas möödunud hooaja Itaalia kõrgliigas neljandana ning kvalifitseerus ühtlasi tulevaks hooajaks Meistrite liigasse. «Minu elus algab uus peatükk, olen väga põnevil,» rääkis Conte uuest väljakutsest.

«Olen valinud Interi selle klubi ambitsioonikuse tõttu. Mulle avaldas muljet Interi juhtkonna soov viia klubi tagasi sinna, kuhu ta kuulub,» lisas ta.

Interi president Steven Zhangi sõnul on Antonio Conte nende jaoks üks parimaid võimalikke valikuid. «Olen kindel, et ta aitab meil saavutada oma eesmärki ning täita meie missiooni, mis on alati jäänud samaks: muuta see klubi taas maailma parimaks,» ütles Zhang.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles