Neymaril lasub kahtlus rängas kuriteos

Postimees Sport
Copy
Neymar
Neymar Foto: Mike Egerton / PA Wire/PA Images/Scanpix

Pariisi Saint Germaini ja Brasiilia jalgpallistaar Neymar on saanud süüdistuse vägistamises. Kõnealune vägivallajuhtum leidis väidetavalt aset 15. mail ühes Pariisi hotellis.

Süüdistuse esitanud naine rääkis, et ta lendas Brasiiliast Prantsusmaale pärast seda, kui oli jalgpallitähega Instagramis sõnumeid vahetanud. Avalduse kohaselt oli Neymar purjus ning käitus agressiivselt enne, kui sundis naist vastu tahtmist vahekorda astuma, vahendab ESPN.

Naine ütles, et ta lendas kaks päeva pärast juhtumit tagasi Brasiiliasse, oli kohkunud ja hirmul. Politseisse pöördus ta Brasiilias, Sao Paolos.

PSG ei ole avaldust kommenteerinud, kuid Neymar avaldas Instagramis video, mis peaks kinnitama tema süütust. Neymari sõnade kohaselt on tegemist väljapressimisjuhtumiga.

27-aastane Neymar aitas lõppenud hooajal PSG järjekordse Prantsusmaa meistritiitlini. Praegu treenib brasiillane koos riigi koondisega Brasiilias ning valmistub juunis algavaks Copa America turniiriks.

Hiljuti määras Brasiilia koondise peatreener Adenor Leonardo Bacchi (Tite) Neymari asemel Brasiilia koondise kapteniks samuti PSG-s mängiva Dani Alvese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles