Eesti sulgpallurid võitsid Euroopa karikaetapi

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Kati-Kreet Marran Helina Rüütel võitsid eelmisel nädalal turniiri Lätis.
Kati-Kreet Marran Helina Rüütel võitsid eelmisel nädalal turniiri Lätis. Foto: Eesti sulgpalliliit

Sulgpalli Euroopa karikaetapil Jelgavas tulid naiste paarismängus võitjateks Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel.

Esimese paigutusega eestlannad jõudsid raskusteta poolfinaali, alistades esimeses kohtumises kahes geimis Šotimaa paari Basia Grodynska ja Holly Newall 21:9, 21:11. Veerandfinaalis võideti Wiktoria Adamek ja Wiktoria Dabczynska Poolast 21:7, 21:12.

Poolfinaalis osutasid tugevamat vastupanu veel Saksamaa juunioride paremikku kuuluvad Leona Michalski ja Thuc Phuong Nguyen, kelle alistamiseks läks Marran ja Rüütelil vaja kolme geimi 21:16, 18:21, 21:11.

Finaalis olid maailma edetabelis 73. kohal asuvate Marrani ja Rüüteli vastaseks Rootsi tulevikulootused – 16-aastased Edith Urell ja Cecilia Wang. Noortel rootslannadel jätkus kogenenuma Eesti paari vastu jõudu vaid esimeseks geimiks ning Marran ja Rüütel võitsid finaali 22:20, 21:9.

Sellel nädalal võistlevad Marran ja Rüütel Azerbaidžaanis, kus toimuv Euroopa karikaetapp on võrreldes Läti turniiriga kõrgema kategooria turniir ning Eesti paaril on juba avaringis vastasteks Saksamaa parim paar Johanna Goliszewski ja Lara Kaepplein, kes on maailma edetabelis 38. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles