Aasta võrkpallur tõi Prantsusmaal 21 punkti

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Polina Bratuhhina
Polina Bratuhhina Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Eestis aasta võrkpalluriks valitud Polina Bratuhhina aitas Prantsusmaa kõrgliigas hooaja esimese võiduni Terville`i naiskonna. Seitsmendas voorus õnnestus 3:1 jagu saada Evreux`st, kellest tabelis ka mööduti, kirjutab volley.ee.

Meestest parimaks valitud Oliver Venno läheb platsile täna õhtul, kui VfB Friedrichshafen võõrustab Euroopa Meistrite liiga kolmandas alagrupivoorus Zalau Rematit. Pärast kaht vooru on Kaasani Zeniidil 6, Friedrichshafenil 3, Lenniki Euphonyl 2 ja Zalau Rematil 1 punkt. Venno klubi kaotas esimestes voorudes Venemaa meistrile 0:3 ja võitis Belgia esinduse 3:1, eestlane oli mõlemas kohtumises meeskonna resultatiivseim – punkte vastavalt 14 ja 29.

Türgi kõrgliigas sai rõõmu tunda Kert Toobali meeskond Sivasi Eylül.Bld. Toobal ise: „ Eile õnnestus siis võõrsil võita Ankara Cankaya Bld meeskonda 3:1, geimid 25:14, 22:25, 27:25, 25:23.

Itaalia A1 liigas Anna Kajalina eile mängida ei saanud. Piacenza Rebecchi kaotas Pesaro Scavolinile 0:3. Kuulus Scavolini mängib praegu edukalt Meistrite liigas, Itaalia eliitdivisjonis on aga alles üheksas (6 p), Rebecchist (11 p) kolm kohta madalamal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles