Sordo tõrjus Hyundaid süüdistanud Ogier' väited eemale

Toimetas Silver Tabo
Copy
Dani Sordo.
Dani Sordo. Foto: EIBNER/Alexander Neis / imago/Eibner

Kuuekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier (Citroën) süüdistas Portugali ralli järgsel pressikonverentsil Hyundai meeskonna pealikut Andrea Adamot hämarate taktikamängude mängimises. Kui Adamo keeldus süüdistusi kommenteerimast, siis meeskonna sõitja Dani Sordo võttis Hispaania väljaande Marca vahendusel sõna.

Ogier’ kõrvu oli jõudnud informatsioon, et Sordol paluti pühapäevasel esimesel katsel seisma jääda, et Hyundai esisõitja Thierry Neuville’i ja tema ees startinud auto vahele jääks neljaminutiline vahe. Sellise lükkega saanuks Neuville sõita väiksema tolmupilve sees. «Sordole anti ülesanne katsel seisma jääda, mis andnuks Thierryle neljaminutilise stardivahe,» ütles prantslane.

«Tegelikult tahtsid nad õela taktikaga veel kaugemale minna, kuid õnneks polnud Dani Sordo sellega nõus. Mul on informatsioon, et härrasmees Andrea Adamo palus Sordol katsel seisma jääda ja uuesti enne Kris Meeke’i (Toyota) sõitma hakata. See olnuks ikka väga õel,» rääkis Ogier. «Ma saan öelda, et (eelkirjeldatud info – toim) ei pärine mitte üheltki sõitjalt ega kaardilugejalt. Mul on oma allikad,» rõhutas Ogier.

Sordo eitas prantslase süüdistusi. «Ma ei mõista, miks ta räägib midagi, mida pole isegi juhtunud. Võtan tema komplimendi vastu, aga minu meeskond ei taha mõjutada kellegi teise sooritust, kõige vähem Toyotat,» rääkis 36-aastane piloot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles