Eesti jalgpalli U23 koondis alistas Inglismaa eakaaslased

Postimees Sport
Copy
Frank Liivak
Frank Liivak Foto: Tairo Lutter

Eesti U23 koondis alistas Inglismaa eakaaslased Markus Poomi ja Kaarel Usta väravatest 2:0.

Kadrioru staadionil toimunud kohtumises oli Eesti U23 koondisele vastu Inglismaa U23 koondis, mida peetakse peamiselt tugevuselt kolmandaks ehk C-koondiseks. Antud koondis on muudustatud peamiselt noortest, kes pallivad Inglismaa tugevuselt viiendas liigas.

Väga võrdselt ja pingeliselt kestnud kohtumise 89. minutil suutis Markus Poom Eesti koondise juhtima viia, kui suunas peaga väravasse Mihkel Ainsalu tsenderduse ning mängu viiendal lisaminutil andis Frank Liivak hea söödu, mille järel saatis palli väravasse Kaarel Usta.

Avavärava löönud Poom rääkis otseülekandes Soccernetile: «Survestasime neid täna teadlikult kõrgelt ja võitlesime kõvasti. Lõpu värav näitavad tegelikult kui kõvasti lõpuni välja võitlesime, meeskonnale siinkohal kiitus.» 

Väravaolukorras oli Poomi sõnul kõik paigas: «Eks see oli viimane täisspurt, mida teha suutsin. Teadsin, et ainsalul peab vasakuga kasti panema, olin seal olemas. Suunasin palli taha nurka ja õnneks läks sisse. Eks Usta ja Uljanov olid ka omadel kohtadel olema, see oli korralikult lõpetatud rünnak.»

Eesti koondissesse kuulusid: Matvei Igonen, Edgar Tur, Henrik Pürg, Marco Lukka, Silver Grauberg, Sören Kaldma, Mihkel Ainsalu, Herol Riiberg, Henri Järvelaid, Markus Poom, Frank Liivak, Karl Johan Pechter, Marko Lipp, Michael Lilander, Alex Roosalu, Markus Soomets, Kaarel Usta, Artur Uljanov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles