Saksamaa–Eesti EM-valikmäng peetakse täismaja ees

Postimees Sport
Copy
Eesti jalgpallikoondise toetajad.
Eesti jalgpallikoondise toetajad. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti jalgpallikoondis sõidab pärast laupäevast kodus EM-valikmängu Põhja-Iirimaa vastu Saksamaale, kui väljakuperemeestega minnakse Mainzis vastamisi 11. juunil. Seejuures peetakse kohtumine täismaja publiku ees.

1. FSV Mainz 05 Arenal Eesti aja järgi kell 21.45 avavile saav matš on välja müüdud ja seda jälgib kohapeal veidi enam kui 26 000 pealtvaatajat. Eestist sõidab kohapeale kohtumist jälgima ligi 400 toetajat ning suurt mängu läheb kajastama enam kui 20 Eesti meediaesindajat.

Saksamaa alustas EM-valiksarja tähtsa võiduga võõrsil, kui märtsikuus alistati 3:2 Holland. Enne kohtumist Eestiga mängib Saksamaa 8. juunil võõrsil Valgevenega.

Eestit ootab järgmisena ees laupäevane kodumäng Põhja-Iirimaaga. Alates kella 17st on huvilistel võimalik osa saada A. Le Coq Arena festivalialast, kus esineb Liis Lemsalu, mängu esitleja Tele2 korraldab põnevaid tegevusi ning Ülemiste keskuse lastealal on palju huvitavat kogu perele ning toidu- ja joogipoolist saab osta Amps Arenalt. Koondised saabuvad soojendusele kell 18.15, mängueelne rivistus ja hümnid algavad orienteeruvalt kell 18.45 ning avavile kõlab kell 19.00. Kohtumise pääsmed on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles