Ronnie O'Sullivan: ma ei valiks snuukrit uuesti

Postimees Sport
Copy
Ronnie O'Sullivan during day twelve of the Betway UK Championship at The York Barbican.
Ronnie O'Sullivan during day twelve of the Betway UK Championship at The York Barbican. Foto: Richard Sellers / PA Wire/PA Images

Viiekordne snuukri maailmameister Ronnie O'Sullivan ütles Inglismaa raadiosaates, et kui ta saaks uuesti valida, siis ta snuukriga spordina ei tegeleks.

43-aastane O'Sullivan tõusis taas maailma esinumbriks peale edukat 2018-19 hooaega, aga viimastel maailmameistrivõistlustel sai ta šokk-kaotuse, kui jäi alla amatöör James Cahillile.

«Alguses ei olnud mängimine ja võistlemine piisav,» ütles O'Sullivan. Ta lisas, et oli sõltuvuses soovist olla snuukris maailma parim.

«Ma eitasin alguses, et mul on sõltuvus,» tõdes maailmameister.

«Sõltuvus ei ole seotud ainult toiduga, seda võib esineda ka naistega, suhetega, hasartmängudega, raha laristamisega, raskesti töötamisega. See katab nii palju erinevaid asju.»

«Minu arust on läänemaailm muutunud sõltuvuse maailmaks. Me elame kiiret elu, kus kõik ronivad üle üksteise, et jõuda tippu.»

«Kui ma saaks algusest alustada, siis ma kindlasti ei valiks snuukrit elukutseks. Alguses mängimisest ja võistlemisest ei piisanud. Ma arvan, et mul oli ebaterve suhe snuukriga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles