Multitalent Alari Saar liitus Saaremaa Võrkpalliklubiga

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Alari Saar poseerimas Kuressaare jalgpalliklubi särgis võrkpalliga.
Alari Saar poseerimas Kuressaare jalgpalliklubi särgis võrkpalliga. Foto: Rakvere VK

Mitmel hooajal Eesti võrkpalli kõrgliigas korralikku mänguaega teeninud Alari Saar asub uuel hooajal esindama Saaremaa Võrkpalliklubi. 

Saaremaalt pärit Saar mängis lõppenud hooajal Rakvere Võrkpalliklubis ning on varasemalt mänginud ka TTÜ meeskonna eest. Uuel hooajal esindab libero aga kodusaare võrkpalliklubi. 

Lisaks Saarele on meeskonnas jätkamas ka kahel eelneval hooajal libero rolli täitnud Johan Vahter. Saaremaa võrkpalliklubi teates seisab, et kahe heal tasemel liberoga üritatakse nii servi vastuvõtule kui ka kaitsemängule kvaliteeti juurde saada.

«Ootused on kindlasti kõrged. Ma ei ole nii professionaalses klubis varem mänginud, kus kõik võimalused ideaalseks treeninguks on tagatud. Eesmärgi on mul alati kõrged olnud. Sooviksin kindlasti kõik kolm tiitlid ära võita ja ka eurosarjas võimalikult kaugele jõuda. Saaremaa on ikkagi minu kodu ja kui tuli võimalus meeskonnaga liituda, siis haarasin sellest kohaselt kinni,» vahendab Saaremaa võrkpalliklubi Saare mõtteid.

Ühtlasi on Saarmängimas kaasa ka Eesti jalgpalli kõrgliigas FC Kuressaare meeskonna eest. Kohtumises FC Flora vastu valiti ta koguni 14. vooru sümboolsesse koosseisu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles