Hinnatud ralliajakirjanik: Tänakule pole vastast, ta võib kõik allesjäänud rallid võita (1)

Toimetas Silver Tabo
Copy

Mootorisporti kajastava maineka portaali Autosport ralliajakirjanik David Evans rääkis rallistuudios möödunud nädalavahetusel Ott Tänaku ja Martin Järveoja (Toyota) võiduga lõppenud Portugali rallist. Muuhulgas ülistas ta teise järjestikuse ja hooaja kolmanda etapi võitnud saarlasest pilooti.

«Minu arvates pole praegu Tänakule vastast. Ärme mõtle tagasi vaid sellele hooajale, vaid viimasele 12 kuule. Mullu Argentinas näitas ta hämmastavat kiirust, aga pärast seda läks tal paaril rallil auto katki.»

«Tänavu võitis ta Rootsis ning domineeris täielikult Tšiilis. Portugalis oli tal teisel päeval mitmeid probleeme nii pidurivoolikuga kui ka esiamordiga, kuid ilma nendeta oleks tal olnud pooleminutiline eduseis. Temast lihtsalt õhkub enesekindlust,» jätkas Evans.

«Kris Meeke oli sarnases positsioonis 2016. aasta alguses, kus tema ja auto lihtsalt sobisid kokku. Ogier (kuuekordne maailmameister Sebastien Ogier – toim) oli sellises positsioonis aastaid tagasi Volkswageniga sõites ja Sebastien Loeb kõikide Citroënide roolis. Tänak on saanud enda ümber hea meeskonna ning selle enesekindluse põhjal ma ei näe ühtegi põhjust, miks ta ei võiks aasta lõpuni igal allesjäänud rallil võita,» tunnistas kogenud ralliajakirjanik.

Vaata ingliskeelsest videost, mida rääkis Evans nii Hyundai meeskonna taktikamängudest kui ka Tänaku pidurdamisest punktikatsel:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles