Pareiko: sellist õnne pole minu jalgpallielus palju olnud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko (nr. 25) mängus Twente vastu.
Sergei Pareiko (nr. 25) mängus Twente vastu. Foto: SCANPIX

«Emotsioonid on vägevad,» iseloomustas Krakowi Wisla jalgpalliklubi puurilukk Sergei Pareiko oma hingeseisundit pärast seda, kui oli selgunud poolakate edasipääs Euroopa Liiga alagrupiturniiril.

Wisla võitis eile õhtul 2:1 hollandi tippklubi Twente ja kuna samal ajal Fulham ja Odense viigistasid 2:2, siis pääses Wisla järgmisesse ringi.

«Sellist õnne minu jalgpallielus palju ei ole olnud,» ütles Pareiko, «võitsime ise mängu ja andsime teada, et Odense lõi viimasel sekundil viigivärava – see oli selline tunne et midagi hullu.»

Võitluse käigus Twentega polnud Pareikol muidugi eriti võimalust Fulhami-Odense kohtumise käiguga kursis olla. «Kuskil kümme minutit enne lõppu hakkasid fännid skandeerima ja meid ergutama, siis saime aru, et tuleb veel enam pingutada, et justnagu mingi lootus on õhus.»

Wisla-Twente kohtumise lõppedes polnud Fulhami-Odense mängu lõpuvile veel kõlanud. «Küsisin klubikaaslaselt, mis seis on, tema ütles, et Fulham juhib 2:1,» kirjeldas Pareiko, «siis hakkas aga publik hõiskama. Läksin küsisin kaameramehe käest ja tema ütles, et löödi 2:2. Siis oli supertunne!»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles