Hollandi supertalent: Ronaldo kutsus mind Juventusesse

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo (punases) ja Matthijs de Ligt pühapäevases Rahvuste liiga finaalis.
Cristiano Ronaldo (punases) ja Matthijs de Ligt pühapäevases Rahvuste liiga finaalis. Foto: DeFodi.eu / imago images / DeFodi

Hollandi jalgpallikoondise noor keskkaitsja Matthijs de Ligt sõnas, et Portugali rahvusmeeskonna ja Torino Juventuse staar Cristiano Ronaldo käis teda oma koduklubisse meelitamas.

Pärast mängu püüti kaameratesse, kuidas Ronaldo rääkis juttu 19-aastase Hollandi supertalendiga, keda seostatakse sel suvel Amsterdami Ajaxist lahkumisega. Noor keskkaitsja tunnistas, et Portugali legend käis teda Juventusesse meelitamas.

«Ma ei saanud alguses aru, mida ta mulle ütles. Ma olin natuke šokeeritud, nii et ma lihtsalt naersin. Aga ma ei vastanud midagi,» sõnas de Ligt Hollandi televisioonile. «Pärast mängu sa ei mõtle sellistest asjadest. Sa oled pettunud kaotuse pärast ning su mõtted on ainult selle juures,» lisas ta.

De Ligti aktsiad tõusid lõppenud hooajal kõvasti, kui ta aitas Ajaxil jõuda Meistrite liiga poolfinaali. Noor mängumees ütles, et ta ei ole veel oma tuleviku osas otsust langetanud ning ei kavatse sellega kiirustada. «Mind ei häiri kuulujutud minu tuleviku suhtes. Veel on aega ja kavatsen enne minna mõnusale puhkusele,» rääkis keskkaitsja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles