Video: Bruins alistas kindlalt Bluesi ja viis Stanley karikafinaali otsustavasse mängu

Christopher Krutto
Copy

Täna varahommikul peetud jäähokiliiga NHLi finaalseeria kuuendas mängus alistas võõral jääl mänginud Boston Bruins 5:1 St. Louis Bluesi ning viis finaalseeria seitsmendasse ehk otsustavasse mängu.

Mängu esimene värav sündis esimese perioodi keskel, kui Boston Bruins sai nautida kahemehelist üleolekut jääl ning kasutas selle ilusti ära, kui Brad Marchand viskas David Pastrnaki söödust suurepärase värava. Teisel kolmandikul ei suutnud kumbki tiim skoori teha, kuid kolmandal perioodil hakkas pihta tõeline väravatesadu.

Kolmandiku avaminutitel tegi skoorimisega algust Bruinsi mängija Brandon Carlo, kelle tugev põrkega vise läks väravasse St. Louis Bluesi väravavahi keha ja käe vahelt. Peagi suutis Bruins eduseisu veel suurendada, kui Karson Kuhlmani tugev vise lõpetas väravas. St. Louis Blues ei andnud alla ning paar minutit hiljem tehti seisuks 3:1, kui Ryan O'Reilly löök ületas ülinapilt väravajoone. Bruinsi see ei kõigutanud ning Pastrnaki ja Zdeno Chara väravatest vormistati lõppseisuks 5:1.

Finaalseeria viimane mäng peetakse kolmapäeval Boston Bruinsi kodujääl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles