Prantsusmaal võidutsenud Nadal laseb kehal taastuda: ma ei mängi enne Wimbledoni

Postimees Sport
Copy
Rafael Nadal Prantsuse lahtiste karikaga
Rafael Nadal Prantsuse lahtiste karikaga Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA / CHRISTOPHE SAIDI/SIPA

Äsja tennise Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel võidutsenud Hispaania tennisist Rafael Nadal ütles, et läheb juulis algavale Wimbledoni suure slämmi turniirile karjääri kolmandat tiitlit jahtima.

Nadali, kes tõstis äsja 12. korda Prantsuse lahtiste karikat, viimasest Wimbledoni triumfist on möödas üheksa aastat. 

Nadal jõudis eelmine aasta Wimbledoni karikale lähedale, kuid kaotas poolfinaalis turniiri võitjale Novak Djokovicile 6:4, 3:6, 7:6, 3:6, 10:8. «Ma mängisin eelmine aasta seal väga hea turniiri. Ma olin väga lähedal järjekordsele Wimbledoni tiitlile,» sõnas Nadal.

«Kõik teavad, et mulle meeldib muru peal mängida. Samuti teavad kõik, et ma ei saa mängida nii palju turniire, kui kaheksa või kümme aastat tagasi. Nii et ma pean sättima graafikut. Kaks viimast aastat olen ennast Wimbledonis väga hästi tundnud. Eelmine aasta olin finaalist ühe punkti kaugusel,» rääkis tennisist.

Nadalil ei ole plaanis enne Wimbledoni võistelda ning ta rääkis, et laseb kehal taastuda. «Ma ei mängi enne Wimbledoni. Minu kogemus näitab, et õige ettevalmistus, head trennid ja paar mängu enne turniiri töötab väga hästi,» kirjeldas tenniseäss plaane Wimbledoniks.

Muruväljakutel peetav Wimbledoni turniir kestab 1. juulist 14. juulini

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles