Tyson Fury: Anthony Joshuaga on kõik

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Tyson Fury.
Tyson Fury. Foto: Ethan Miller / AFP/Scanpix

Briti poksija Anthony Joshua kaotas 1. juunil New Yorgis peetud tiitlimatšil Andy Ruizile IBF, WBA ja WBO tiitlid. Pärast matši julgustas Tyson Fury kaasmaalast: «Puhka, taastu, kogu end ja tule uuesti ringi.» Nüüd on Fury seisukoht muutunud.

Fury ütles käesoleva nädala alguses telekompaniile BBC Sport antud usutluses, et kui mees ei taha ringis olla, siis tal tagasitulekut enam pole.

«Tol õhtul näitas Joshua, et talle ei meeldinud ringis olla. Temaga on kõik. Sellest seisust on raske tagasi tulla. Küsige ükskõik millise tipptreeneri käest. Ma nägin, et ta tahtnud ringis olla,» rääkis Fury.

«Kõik arvasid, et Joshua oli võimeline mind võitma. Huvitav milliseses maailmas see küll juhtuda võiks,» oli Fury irooniline.

Fury, kes on kõvasti vaeva näinud, et kaalus alla võtta ning soovib end taas kehtestada poksi raskekaalu maailmameistrina ütles, et füüsiline vorm pole kõige olulisem.

«Joshua võib trenni teha kõigist rohkem. Ta võib füüsiliselt kõigist üle olla. Ta võib kõik südamemonitorid puruks joosta, peksta katki kõik poksikotid, ära süüa kõik maailma proteiinitahvlid. See pole tähtis! Sest kui sa saad ringis vastu hambaid, satud paanikasse ja kaotad mingile paksule rasvunud mehikesele, siis sellest kõigist on vähe abi,» lisas Fury.

30-aastane Fury valmistub matšiks Tom Schwarzi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles