«Powerstage»: mis on Toyota eesmärk Sardiinia rallil seoses testsõitja Juho Hännineniga?

Postimees Sport
Copy
Juho Hänninen Walesi rallil 2017.
Juho Hänninen Walesi rallil 2017. Foto: GEOFF CADDICK / AFP

Kuku raadio rallisaade «Powerstage» keskendub järjekordses osas eelseisvale Sardiinia rallile. Sedapuhku on Rauno Paltseri ja Gustav Kruuda külaliseks möödunud aastal esimese Eesti rallimehena sada MM-etappi kirja saanud Kuldar Sikk.

Muuhulgas vaatavad saatejuhid tagasi Sardiinia ralli ajaloole ning Kuldar rääkis, miks just tema karjääris on Vahemere saarel sõidetud rallid edukaks kujunenud. Kruuda usub, et Hyundai sõitjal Andreas Mikkelsenil on Sardiinias head võimalused suur tulemus saavutada. Paltser ootab vinget esinemist M-Spordi pilootidelt.

Lisaks tuleb juttu Toyota meeskonna testsõitjast Juho Hänninenist – mis on Toyota eesmärk Sardiinias? «Juho võib jällegi üllatada, kui ta tuleb hea stardipositsiooniga tagant ja kui ilmastikuolud on sellised nagu need on, siis kindlasti esimesel päeval võib ta olla terav. Mis eesmärgid ja ülesanded talle seal on antud, selgub võistluse käigus,» sõnas Sikk alustuseks.

Kas võib olla reaalne, et tema Toyota küljes võivad olla sellised jupid, mida hooaja teiseks pooleks hakatakse homologeerima? Kas ta saaks neid ametlikul võistlusel kasutada? «Ei, kindlasti ta ei saa kasutada mittehomologeeritud varuosi, sest auto peab vastama homologatsioonile,» vastas Sikk Paltseri küsimustele.

Kuula edasi Kuku raadio rallisaatest «Powerstage».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles