Rogic: koondisepaus andis võimaluse hingetõmbeks

Postimees Sport
Copy
FCI Levadial on vaja tiitliheitluses püsimiseks Kalevi vastu kindlasti võitu.
FCI Levadial on vaja tiitliheitluses püsimiseks Kalevi vastu kindlasti võitu. Foto: Raul Mee/Mollusk Media

Pärast koondistepausi jätkub Eesti jalgpalliliiga homme-ülehomme 15. vooru mängudega, teisel kohal asuv FCI Levadia püüab heitlusest Tallinna Kaleviga noppida kolm kindlat punkti. 

«Äsjane koondisepaus tähendas suurepärast võimalust hingetõmbeks ja parema kokkumängu harjutamiseks,» teatas Levadia loots Aleksandar Rogic. Homses mängus on tagasi oodata vigastusest taastunud Rasmus Peetsonit, küsimärgi all on Dmitri Kruglovi ja Igor Žurahhovski osalemine.

«Lähme kindlasti võidu peale. Kaleviga on alati võitluslik mäng olnud ja noored mehed tahavad meie vastu ennast tõestada. Nende kunstmuru pole kõige parem, aga peame domineerima ja esimesena värava lööma,» rääkis väravavaht Artur Kotenko.

Mõne päeva eest meeskonnast lahkunud ukrainlasest ründaja Jevgeni Budniku teemal rääkides jäi Rogic kidakeelseks. «Ma ei peatuks sellel teemal pikemalt, sest see oli mõlemapoolne otsus. Selline see jalgpall juba on. Praegu peame keskenduma järgmistele mängudele.»

Mäng Kalev - Levadia algab homme kell 19 Kalevi staadioni kunstmurul. Samade meeskondade esimese ringi kohtumine lõppes Levadia veenva 5:1 võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles