Madridi Reali endine president andis nõu, kuidas alavormis Gareth Bale'iga käituda

Toimetas Silver Tabo
Copy
Gareth Bale Madridi Reali särgis.
Gareth Bale Madridi Reali särgis. Foto: JAVIER SORIANO / AFP

Hispaania jalgpalliklubi Madridi Reali endise presidendi Ramon Calderoni sõnul oleks Walesi koondise ründaja Gareth Bale’i laenule saatmine praeguses olukorras parim võimalik valik mõlemale osapoolele.

2013. aastal toonase maailmarekordilise summa eest (üle 100 miljoni euro) Tottenham Hotspurist Hispaania hiiuga liitunud Bale on pärast prantslase Zinedine Zidane’i naasmist Reali peatreeneritoolile langenud soosingust.

Sky Sports kirjutab, et Bale pole enam sel suvel Manchester Unitedi huviorbiidis ning sestap aitaks Calderoni sõnul laenuleping leida 29-aastasel ründajal taas üles parima vormi. «Tema olukord on siin väga raske. On selge, et Zidane on ta enda peast välja visanud. Ta näitas seda möödunud hooajal, jättes ta algkoosseisust välja. See on temasugusele mängijale väga pettumust valmistav,» rääkis Calderon.

Ramon Calderon.
Ramon Calderon. Foto: SUSANA VERA / REUTERS

Samuti on Calderoni sõnul probleemiks võimalikust üleminekust rääkides tasu. «Madridi Real tahab tema eest saada palju raha, kuid ma leian, et see on keeruline. Võibolla oleks kõigile parim võimalik lahendus laenule andmine. Mängija saab taastada enesekindluse väljakul ning klubi näeks tema väärtust tõusmas.»

Bale osales möödunud hooajal Reali särgis 42 kohtumises, mille jooksul lõi 14 väravat ja andis kaaslastele kuus väravasöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles