Mart Poomi otsekohesed ja emotsionaalsed mõtted videoloos

Postimees Sport
Copy

Koos Martin Reimi, Janno Kivisilla ja Andres Operiga ametist taandunud Eesti jalgpallikoondise väravavahtide treeneril Mart Poomil oli pressikonverentsil öelda nii motiveerivaid sõnu noortele kui vastuseid kriitikutele.

Täna toimunud Eesti Jalgpalli Liidu pressikonverentsil vastas tagasi astunud treenerite tiim ajakirjanike küsimustele. Neist kõige jõulisemalt avaldas arvamust Mart Poom.

«Kui tahate, siis võite süüdistada, et me ei üritanud, aga ma arvan, et me andsime endast parima,» lausus Mart Poom. «Ma ei ole nõus väljaannete pealkirjadega, et Eesti mängis tahtejõuetult.»

Poom selgitas enda välja ütlemist sellega, et Põhja-Iirimaa ning Saksamaa mängudes olid erinevate asjade kokku langevus, millest üks oli kindlasti vormi ajastus ning ka nooremate pallurite kaasamine Eesti Premium liigast. Samas saatis ta konkreetse sõnumi ka hiljutistele hoolealustele: «Ka koondise mängijad peaks võtma rohkem vastutust. Igaüks, kes tõmbab sinisärgi selga, esindab Eesti riiki.»

Noorematele mängijatele oli aga Poomil edasi öelda julgustavaid sõnu. «Põlvkondade vahetus ongi valuline. Noored peavad olema julged ja tahtma kõvasti.»

Poom kasutas ka võimalust rääkida ära üks hinge kriipinud mure. Ta kritiseeris Priit Pulleritsu laupäevases Postimehes ilmunud arvamusartiklit pealkirjaga «Eesti jalgpallil pole lootustki.» 

«Ei tohiks uskuda kibestunud, enesekeskseid ajakirjanikke nagu näiteks Priit Pullerits, kelle võib-olla suurim saavutus on see, et ta on sõitnud Tartu maratoni, aga seal ta saab ka pidevalt jalgpalluri käest nimega Piiroja peksa.»

Vaata kõiki Poomi pressikonverentsil avaldatud mõtteid Postimehe videokokkuvõttest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles