Endine Manchester Unitedi legend sattus kihlveoreeglitega pahuksisse

Postimees Sport
Copy
Paul Scholes esindas terve karjääri jooksul ainult Manchester Unitedit, kellega võitis 11 Inglismaa meistritiitlit ja kaks korda ka Meistrite liiga.
Paul Scholes esindas terve karjääri jooksul ainult Manchester Unitedit, kellega võitis 11 Inglismaa meistritiitlit ja kaks korda ka Meistrite liiga. Foto: Neal Simpson / EMPICS Sport/Scanpix

Endine Inglismaa koondislane ning Manchester Unitedi legend Paul Scholes sai Inglismaa jalgpalliliidult karistada, kuna rikkus kihlvedudega seotud reegleid.

Scholes on alates 2014. aastast Inglismaa tugevuselt neljanda liiga meeskonna Salford City kaasomanik, lisaks oli ta 31 päeva jagu ka Oldham Athleticu peatreener sel kevadel. Just nende kahe fakti tõttu ei tohi Scholes kihlveosaitidel ennustada.

Endine jalgpallur polnud sellest aga teadlik ning tegi vahemikus 17. august 2015 – 12. jaanuar 2019 üle 140 ennustuse. Inglismaa jalgpalliliit (FA) tegi Scholesile hoiatuse tulevikuks ning lisaks määras 8000 naela suuruse rahatrahvi.

«Ma tahaksin vabandada oma tegevuse pärast. Olen täielikult juhtunu osas vastutav. See oli viga, aga see juhtust puhtalt minu teadmatusest. Arvasin, et ma võin panustada, kui mul ei ole mängudega isiklikku seost,» vahendab BBC Scholesi sõnu.

Väidetavalt tegi Scholes panuseid pea 30 000 euro eest ning teenis ennustuste pealt kasumit kokku ligi 6000 euro jagu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles