Manchester City täht pikendas klubiga lepingut

Christopher Krutto
Copy
Manchester City mängijad (vasakult paremale) Raheem Sterling, Kevin de Bruyne, Kyle Walker ja Bernardo Silva
Manchester City mängijad (vasakult paremale) Raheem Sterling, Kevin de Bruyne, Kyle Walker ja Bernardo Silva Foto: DAVID KLEIN / REUTERS

Inglismaa jalgpalli valitsev meister Manchester City sõlmis kaheaastase lepingupikenduse paremkaitsja Kyle Walkeriga, mis hoiab meest klubist 2024. aasta suveni.

“Ma olen väga õnnelik uue lepingu üle,” andis Inglismaa koondist 48 korda esindanud jalgpallur teada ning lisas: “City eest mängimine on ületanud mu ootused.”

«See oli lihtne otsus. Ma tahan tiitlite eest võidelda ning mängida kõige kõrgemal tasemel. Ma tunnen, et ma olen siin olles mängijana kõvasti arenenud,» andis Walker klubi veebilehe vahendusel teada.

29-aastane mängumees esindas möödunud hooajal Manchesteri klubi 52 korral ning aitas Cityl võita kõik kodused võistlused. Kahe aastaga on ta aidanud klubil võita viis tiitlit.

«Tema jõud, kiirus ja oskused on meie jaoks olnud väga olulised,» sõnas Inglismaa meisterklubi jalgpallidirektor Txiki Begiristain ning lisas: «Ta on üks meie võtmemängijatest. Tema kogemused on hindamatud, eriti meeskonna nooremate mängijate jaoks ning tema panus saab olema tähtis meie edasises edus.»

Manchester City alustab oma kodus liigahooaega 10. augustil, kui võõrsil minnakse vastamisi Londoni klubi West Ham Unitediga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles