Tunnustatud väljaanne: Jüri Vips võib rikkuda Prema ja ART unistused F3 tiitlist

Postimees Sport
Copy
Jüri Vips.
Jüri Vips. Foto: Dutch Photo Agency/Red Bull Content Pool

Vormel 3 sarjas sõitev eestlane Jüri Vips on juba hetkel väga kõrgelt hinnatud sõitja. Väljaanne Autosport usub, et just Hitech GP meeskond koos Vipsiga on peamised prentendendid F3-sarja tiitlile.

Avaetapilt Barcelonas oli kiireim Prema Racingu piloodid Robert Shwartzman ning Jehan Daruvala. Vips lõpetas sealsed sõidud vasatavalt kuuendal ning teisel kohal, kogudes nädalavahetusega 20 punkti

Autospordi sõnul on aga just Vips see, kes võiks sel hooajal rikkuda F3 sarjas Prema ja ART ülemvõimu ning hoopis ise tiitli koju viia. Seda tõestas ka hooaja avaetapp, kus Vips kvalifikatsioonis ebaõnnestus, kuid suutis vaatamata sellele liidritega vastavat kiirust näidata.

«Ma arvan, et hooaja jooksul oleme edaspidi pidevalt parima stardikoha nimel võitlemas. Vahed ei tohiks enam nii suured olla, nagu need olid Barcelonas. Kui saaksin stardikoha kolme parema hulka, siis võiksin vabalt võidu peale sõita,» kinnitas Vips Autospordile.

«Olen väga rahul sellega, milliseks me oleme suutnud võistlusmasina muuta ning teame, mida hooaja jooksul arendada. Ootan juba väga Paul Ricardi nimelisel ringrajal võidusõitu,» lausus Vips.

Autospordi sõnul peaksidki teised meeskonnad mures olema Vipsi väljaütlemiste pärast, sest esimese etapi avasõidus suutis Vips tõusta 11. kohalt koguni viiendaks ning näidata sõidu võitjaga võrdset kiirust. «Küsimus ei peaks olema selles, kas Vips etapivõidu võtab, vaid pigem selles, millal see etapivõit ära tuleb,» kirjutati Autospordis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles