Toobal pärast kaotust Türgile: natuke õnne ja seis oleks võinud vastupidine olla

Postimees Sport
Copy
Euroopa Kuldliiga poolfinaal: Eesti - Türgi
Euroopa Kuldliiga poolfinaal: Eesti - Türgi Foto: Sander Ilvest

Eesti võrkpallikoondislane Kert Toobal jäi positiivseks vaatamata 1:3 kaotusele Euroopa Kuldliiga poolfinaalis.

«Täna lugesid pisiasjad, mõned pallivahetused siia-sinna, natuke õnne, targem otsused ja tulemus oleks võinud teistpidi olla. Etteheiteid mul meeskonnale ei ole, seis on hulga parem kui nädal tagasi,» lausus Toobal.

«See oli selle kevadise poole parim mäng meie poolt. Türgi vastu jäi sellest väheks, oleme õigel teel, aga meil oleks vaja olnud natuke veelgi paremat hoogu,» rääkis Toobal. 

Kuidas aga reageeris Toobal sellele, kui kuulis, et Eesti korraldab 2021. aastal võrkpalli EMi? «Kananahk tuli ihule. See on kindlasti tänu paljude inimuste heale tööle. Suur tänu eesti publikule, kellel on suur osa selles saavutuses. Korraldusõigust antakse ikka sinna, kus publik võrkpalli naudib. Loodan, et siia tulnud inimesed said ka täna siit midagi. EMi siia saamine on suuresti tänu neile.» 

Koondise tipphetkeks peaks sel aastal kujunema aga EM: «See on siin välja käidud, seda me sihime, Eesti sugusel riigil peavad kõik mängijad terved olema ja ei teeks paha, kui ka heas vormis.» 

Homme mängib Eesti aga Kuldliiga kolmanda koha peale Hollandiga. «Homme võidab see, kes rohkem tahab ja rohkem isuga asju kallal on,» arvas Toobal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles