Nick Kyrgios sai kohtunike solvamise eest priske trahvi

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios Foto: Alberto Pezzali / ZUMAPRESS.com/Scanpix

Temperamentne Austraalia tennisist Nick Kyrgios sõimas ja solvas Queens`i ATP500 tenniseturniiril kahes matšis nii puki- kui joonekohtunikke ning sai selle eest kopsaka trahvi.

Kõrgetasemelise muruväljakuturniiri esimeses ringis kohtus Kyrgios (ATP 39.) õnneliku kaotajana põhitabelisse pääsenud hispaanlase Roberto Carballes Baenaga. Esimeses setis oli Kyrgiosel  Baena servil settpall ning austraallase arvates tegi Baena topeltvea. Kohtunik Fergus Murphy nii ei arvanud. 24-aastane austraallane ütles Murphyle, et too ei oska oma tööd absoluutselt. «Täiesti kohutav kohtunik,» ütles ta Murphyle näkku. Lisaks süüdistas ta matši vältel pidevalt joonekohtunikke. Kyrgios siiski võitis mängu 7:6 (4), 6:3.

Turniiri teise ringi kohtumises Kanada noore tennisisti Felix Auger-Alissime`iga sai ta pukikohtunik James Keothavongilt karistada selle eest, et lõi protestiks ühe joonekohtuniku otsuse peale täiest jõust palli Queen`si väljakutribüünidelt üldse välja. Kyrgios kaotas 18-aastasele kanadalasele kolmes setis 7:6 (4), 6:7 (3), 5:7. Kyrgiosele määrati ebasportiliku käitumise eest kahes mängus kokku 17500 dollari suurune trahv. Turniiril teise ringi jõudmise eest teenis austraallane 32 500 dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles