Argentiina tennisetäht: Mu karjäär võib olla läbi

Christopher Krutto
Copy
Juan Martin Del Potro.
Juan Martin Del Potro. Foto: SCANPIX

Argentiina tenniseäss Juan Martin Del Potro, (ATP 12.) kes vigastas üleeile võidumängus Kanada tennisisti Deniss Šapovalovi (ATP 25.) vastu oma põlve, kardab, et tema karjäär võib läbi olla.

Argentiinlasel diagnoositi parema kederluu murd. Kaheksa kuud tagasi pidi tennisist sama vigastuse tõttu jätma vahele terve hooaja lõpu ning selle hooaja alguse.

Maailma 12. numbrit hakatakse täna Barcelonas opereerima ning ei tea, kas 7:5, 6:4 võidumäng šapovalovi üle jääbki tema karjääri viimaseks.

«Mul on taaskord diagnoositud parema kederluu murd. Peale meditsiinilisi uuringuid ning arstidega arutamist otsustasin, et operatsioon on kõige parem otsus,» teatas Del Potro Instagrami vahendusel. «Ma palusin neilt tervise osas parimat varianti ning nad ütlesid, et kindlasti on selleks operatsioon,» lisas tennisetäht.

«Nagu te võite ette kujutada, on see praegu väga raske hetk ja ma olen väga kurb, et pean uuesti kõik selle läbi käima. Ma ei olnud selleks valmis,» kurvastas argentiinlane.

«Ma ei oska praegu rohkem midagi öelda. Ma ei tea, mis edasi saab. Loodetavasti mul tuleb edukas paranemine ja mu põlv saab lõplikult terveks,» oli tennisetäht siiski lootusrikas.

«Ma ei tea, kas tegu oli minu karjääri viimase mänguga. Taastumisperioodil on mul aega rahulikult mõelda ja tunnetada, milleks mu keha valmis on,» ei soovinud maailma 12. number siiski rutakaid järeldusi veel teha.

30-aastasel tennisistil, kes võitis Ameerika lahtised 2009. aastal, on olnud vigastustega suuri probleeme terve karjääri jooksul. Tema randmetele on tehtud aastate jooksul neli operatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles