Andy Murray: võit Queen`sis oli vaimsuse triumf!

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Andy Murray (paremal) ja hispaanlane Feliciano Lopez  Queen`si turniiri võidukarikaga
Andy Murray (paremal) ja hispaanlane Feliciano Lopez Queen`si turniiri võidukarikaga Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP/Scanpix

Endine maailma esireket Andy Murray nimetas võitu Queen’si tenniseturniiri paarismängus «mentaalseks võiduks».

32-aastane britt ühendas turniiril jõud hispaanlase Feliciano Lopeziga. Finaalis alistati Joe Salisbury ja Rajeev Ram punktpunkti võitluses 7:6 (6), 5:7, 10:5. Täiuslik tagasitulek pärast jaanuarikuist puusaoperatsiooni. Glasgows sündinud Murrayle tuli turniirivõit üllatusena.

«Võitsin metallpuusaga. See on tõesti mentaalne värk. Minu jaoks äärmiselt tähtis, isegi olulisem kui mitmed võidetud üksikmängu turniirid,» ütles Murray.

«Lahe, et ma seda suutsin. Eriti mõeldes, millises seisus olin veel mõned kuud tagasi. Siis ei julgenud ma isegi turniiridel mängimisest unistada.»

«Olin lihtsalt õnnelik, et sain valust vabaks. Teha piltlikult öeldes tavalisi asju ilma valuta, see on midagi väga erilist.»

«Jätkan treeninguid ja taastumisprotsessi, ma tahaksin veel proovida ka üksikmängu. Pärast Wimbledoni on mul kaks võimalust – kas jätkata paarismängijana või võtta väike võistluspaus, et panna end proovile US Openi üksikmängu turniiril,» lisas Murray.

«Kuid peamine on siiski, et saan jälle elust rõõmu tunda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles