Allas jääb vigastuse tõttu mitmeks kuuks palliplatsilt eemale

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Allas(rohelises) võitluses Tarmo Kinkiga
Teet Allas(rohelises) võitluses Tarmo Kinkiga Foto: Toomas Huik
Saksamaal Hamburgis saalijalgpalliturniiril viibiv FC Flora peab seal läbi ajama Teet Allaseta, kes jääb väljakutelt eemale koguni paariks kuuks.

Võrreldes EJLi aastalõputurniiriga on Floral eemale jäänud neli mängijat: lisaks Allasele ka Meelis Peitre, Markus Jürgenson, Aivar Anniste, kirjutab soccernet.ee.

Kummalgi turniiril ei löönud kaasa Eesti koondises aasta ilusaima värava eest äsja Hõbepalli teeninud Vjatšeslav Zahovaiko.

Flora ja Eesti koondise peatreener Tarmo Rüütli jäi Flora vigastustest kõneledes napisõnaliseks: «Allas on paar kuud eemal, teistel nii hull ei ole. Allase hüppeliigeses on nii mõnigi side katkenud ja öeldi, et minimaalselt on ta kaks kuud eemal.»

Kui mitu florakat on eemal, siis üllatuslikult on Hamburgi kaasa võetud eelmisel hooajal Viljandi Tuleviku noortetiimides ilma teinud 16-aastane ründaja Joonas Tamm.

«Ma arvan, et noortele tuleb võimalusi anda,» põhjendas Rüütli Tamme kaasamist meeskonda ning selgitas, et noored võivad veel areneda ning selles plaanis pole vanemaid mõtet eriti kutsuda. «Oma vanuseklassi eest on Tamm hästi mänginud ja ka aastalõputurniiril mängis ta väga hästi.»

Flora alustab oma turniiri täna Saksa aja järgi kell 18:40, minnes kokku Düsseldorfiga. Kell 21:35 on ees matš Greuther Fürthiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles