Kuuba ja Must pääsesid Euroopa mängudel alagrupist edasi!

Toimetas Ville Arike
Copy
Raul Must.
Raul Must. Foto: Tairo Lutter

Minskis peetavatel Euroopa mängudel esinevad edukalt Eesti sulgpallurid, üksikmängus on nii Kristin Kuuba kui ka Raul Must pääsenud alagrupist edasi, 16 parema sekka.

Surmagruppi loositud Kuuba on katsumusest auga välja tulnud ja kindlustanud täisedu, kahe võiduga alagrupist edasipääsu. Täna alistas ta Bulgaaria esireketi Linda Zetchiri 21:16, 21:11. Homme kohtub Kuuba alagrupi esikohamängus türklanna Neslihan Yigitiga, keda ta hiljuti Madridis peetud turniiril võitis.

Meestest on seni samuti maksimumi võtnud Raul Must. Teises voorus oli ta horvaat Zvonimir Durkinjakist mõlema geimi lõpuhetkedel kindlam ja võitis 21:19, 23:21. Alagrupi esikohamatšis mängib Must homme tunamullu EM-hõbeda võitnud taanlase Anders Antonseniga.

Naispaar Kati-Kreet Marran - Helina Rüütel sai esimese võidu, alistades võõrustajate duo Anastassia Tšernjavskaja-Alessia Zaitsava 21:13, 21:17. Veerandfinaali pääsemiseks tuleb homme jagu saada samuti ühe võidu peal olevast Belgia paarist.

Meespaar Kristjan Kaljurand-Raul Käsner pidi tunnistama teise asetusega inglaste Christopher Langridge'i ja Marcus Ellise 21:7, 21:14 paremust ning jätkab võiduta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles