Valgas selguvad motokrossi Euroopa meistrivõistluste finalistid

Postimees Sport
Copy
Motosportlased.
Motosportlased. Foto: Motostart Photography

Eeloleval nädalavahetusel sõidetakse legendaarses Jaanikese krossirajal noorte EMX65 ja EMX85 klasside kirderegiooni viimane etapp, kus selguvad mõlemas klassis need 10, kes pääsevad EM-finaali Loketis.

Laupäeval toimuvad Jaanikeses EMX65 ja EMX85 klasside treening- ning kvalifikatsioonid ja pühapäeval sõidetakse juba finaalsõidud. Võistlusklasse on rajal aga rohkem, kui laupäeval võistlevad kohalikele karikatele 50cc ja 65cc klasside noored motosportlased ning pühapäeval 85cc ja Hobby Open klasside sõitjad.

Pühapäeval saavad kõik huvilised avamise ajal kohtuda ka legendaarsete Eesti motosportlastega nagu näiteks Aadu Sikk, Aivar ja Arvo Leok, Jüri Raudsik, Mati Reinup, Andres Krestinov, Are Kaurit, Peeter Koval, Jaak Sala, Toivo Nikopensius, Jüri Makarov, Juhan Laansoo, Tiit Kuusk jpt.

Laupäeval algavad treeningsõidud kell 10:00 ning esimene võistlusstart antakse 13:40 ja seda 50cc masinaklassile. Võistluse pidulik avamine toimub aga pühapäeval kell 11:00, esimene start algab 12:00, kui rajale lähevad EMX85 klassi sõitjad. Üritus on pealvaatajatele tasuta!

Lisainfo ja kohalikesse võidusõitudesse registreerimine asub siin.

EM-finaal toimub koos MM-etapiga 27.-28. juulil Tšehhis Loketis ning sinna pääseb võistlema iga nelja Euroopa regiooni 10 paremat sõitjat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles