Inglismaa naiste jalgpalli MMi laagrit tabas salapärane viirus

Erko Litvjakov
, Reporter
Copy
Inglismaa naiskonna Steph Houghton ja Millie Bright.
Inglismaa naiskonna Steph Houghton ja Millie Bright. Foto: Phil Noble / REUTERS

Prantsusmaal toimuval FIFA naiste jalgpalli MMil on Inglismaa laagrit tabanud salapärane viirus, mis võib veerandfinaali mängust Norraga eemal hoida kaks põhilist kaitsetala.

Inglismaa naiskonna põhi keskkaitsepaar Steph Houghton ning Millie Bright ei pruugi neljapäevases veerandfinaalis saada mängida, vahendab Independent.

Kapten Houghtoni jaoks oli veerandfinaalis osalemine niikuinii küsimärgi all pärast 1/16-finaalis Kameruni vastu saadud vigastust.

Tema keskkaitse partnerit Brighti tabas aga viirus, mis on peatreeneri Phil Nevillei sõnul mõjutanud ka teisi tiimiliikmeid.

Inglismaa naiskonna peatreener Phil Neville.
Inglismaa naiskonna peatreener Phil Neville. Foto: Bernadett Szabo / Reuters

«See on lihtne viirus. Kerge haigus, ma eeldan. Ta korjas selle viimase paari päeva jooksul. Hetkel ta taastub enda toas,» sõnas Neville.

Houghtoni ja Brighti potentsiaalsel puudumisel peab Neville pöörduma Abbie McManuse ning Leah Williamsoni poole, et kaitseliini tugevdada. 

Minevikus on Nevillei suurt tiimi rotatsiooni kritiseeritud, kuid mehe sõnul ongi see just sellisteks hetkedeks ülivajalik.

«Me saame sisse tuua kaks mängijat, kes on kursis mängustiili ning -süsteemiga. Niiviisi on võimalik tagada sujuv üleminek,» arvas Neville.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles