Terry: Mitte keegi ei sobi Chelsea peatreeneriks paremini kui Lampard

Christopher Krutto
Copy
Endistest tiimikaaslastest (vasakul John Terry ja paremal Frank Lampard) on nüüdseks saanud rivaalid.
Endistest tiimikaaslastest (vasakul John Terry ja paremal Frank Lampard) on nüüdseks saanud rivaalid. Foto: DAVID KLEIN / Action Images via Reuters

Inglismaa jalgpallikoondise endise kapteni John Terry sõnul ei sobi mitte keegi paremini Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreeneriks kui Frank Lampard ning praegu on ideaalne aeg tal klubi juhtohjad haarata.

Derby County jalgpalliklubi andis teisipäeval teada, et on andnud Chelseale loa Lampardiga läbirääkimisi pidada, et temast teha itaallase Maurizio Sarri asendaja. Londoni jalgpalliklubi nõustus maksma 4 miljonit naela Derbyle kompensatsiooniks.

Terry mängis Lampardiga Chelseas koos 14 aastat ning usub, et fännid võtavad meeskonna endise tähe avasüli tagasi, kuigi ta on peatreenerina tegutsenud ainult ühe hooaja.

«Mitte keegi ei ole paremini ette valmistatud, et Chelseas edukas olla. See on temale ja klubile perfektne aeg,» rääkis Terry Inglise väljaandele Daily Mail.

«Tal on taktikalised teadmised, entusiasm ning mängijate ja fännide toetus,» sõnas Terry ning lisas: «Mason Mounti eelmisel hooajal toimunud areng tõestab, et Frank mõjub noortele mängijatele hästi ning suudab neid arendada.»

«Mingi aeg olime mina ja Ruben Loftus-Cheek ainsad, kes läbi Chelsea akadeemia tulid ning regulaarselt mänguaega said. Ilmselt paljudel noortel mängijatel tekkis küsimusi oma tuleviku kohta. Callum Hudson-Odoi võib olla kindel, et talle jääb klubis suur roll kanda,» sõnas pikaaegne Chelsea kapten.

«Franki peatreeneriks tulek ning Chelsea üleminekukeeld annavad akadeemias olevatele mängijatele usku, et Chelseas on siiski võimalik murda noortesüsteemist põhitiimi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles