NFLi staar: kaks alasti naist röövisid mu paljaks

Postimees Sport
Copy
Le'Veon Bell.
Le'Veon Bell. Foto: SCANPIX

New York Jetsi meeskonnas mängiv Le'Veon Bell väidab, et kaks naist, kellega ta kirgliku öö koos veetis, varastasid temalt miljoni dollari väärtuses vara.

Vahejuhtum leidis aset 25. mail, kui Bell lahkus Florida kodust treeningsessioonile. Tagasi jõudes avastas mees enda üllatuseks, et paljud tema väärisesemed on kadunud. Ka noored neiud, kellega öösel ühist voodit jagati, olid lahkunud.

«Minu majas viibis kaks naist. Ma läksin hommikul paariks tunniks trenni ja kui tagasi tulin, olid nad mu raha, juveelid ja muud väärisasjad minema viinud,» on politseile laekunud kõnes sportlase mure kuulda.

Dispetšeri küsimuse peale kahtlusaluste riietuse kohta vasatas Bell ootamatult. «Ma ei tea, kui voodist lahkusin, olid nad mõlemad paljad.»

Olgugi, et mees väitis esialgu kahjusummaks miljon dollarit, selgus politsei hilisemas uurimises, et tegelik number ulatub 430 000 dollarini.

Suurt auku selline õnnetus 27-aastase ameeriklase rahakotti ilmselt ei löö, sest märtsis sõlmitud leping New Yorgi klubiga tegi temast NFLi teise enimteeniva sportlase.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is my shirt orange or red? ?

A post shared by LeVeon Bell (@leveonbell) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles