Hispaania 39-aastane tipprattur sõlmis tiimiga uue kaheaastase lepingu

Christopher Krutto
Copy
Alejandro Valverde.
Alejandro Valverde. Foto: Colin Flockton / GodingImages/PA Images

Hispaania jalgrattur Alejandro Valverde sõlmis eile oma praeguse meeskonna Movistariga uue kaheaastase lepingu, mis kehtib kuni 2021. aasta lõpuni. 

Valverde ja Movistar andsid lepingupikendamisest teada enne Hispaania jalgratta maanteesõidu meistrivõistlusi.

Tipprattur pidi see aasta jätma vahele Giro d'Italia, sest kukkus kevadel peetaval Liege-Bastogne-Liege'i klassikul, mille tagajärjel tekkisid tal luutursed. Valverde tegi pärast vigastuspausi esimese võistluse juuni lõpus, kui võitis Prantsusmaal peetava mitmepäevasõidu La Route d'Occitanie. Ühtlasi kinnitas Valverde, et osaleb juulis algaval Tour de France'il. 

Valverde sai aprillis 39-aastaseks, kuid lubas järgmine aasta sihtida Tokyo olümpial maanteesõidu võitu, vahendab Cyclingnews.

«Ma olen väga õnnelik lepingupikenduse üle. Kõik teavad, et Movistar on mulle koduks. Ma tunnen siin ennast väga armastatuna ning austatuna. Ma olen väga rahul, et saan siin tiimis järgmised kaks aastat veeta," rääkis rattaäss pressikonverentsil. 

«See lepingupikendus annab mulle rahu ja kindlust, mida ma vajan, et vaeva näha ja rattasõitu nautida. Ma võitlen uute võitude nimel ning olen valmis ka tiimikaaslasi suurtele võitudele aitama,» lisas hispaanlane.

Peale lepingu läbisaamist eeldatakse, et Valverde lõpetab karjääri ning hakkab Movistaris täitma noortetöö ning saadikuülesannete täitmisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles