Video: Copa Americal selgus viimane poolfinalist

Christopher Krutto
Copy

Jalgpalli suurturniiril Copa America selgus viimane poolfinalist, kui Peruu sepistas suurüllatuse ning võitis 0:0 viigiga lõppenud mängus penaltitega 5:4 Uruguay, keda peeti üheks turniiri favoriidiks.

Suurfavoriit Uruguay kontrollis mängu väga kindlalt ning 25. minutil tekkis neil suurepärane võimalus skoor avada, kuid Edison Cavani lõi umbes viie meetri pealt palli üle värava. 38. minutil sai uuesti Cavani rünnakule, aga üks-ühele olukorras jäi peale Peruu väravavaht Pedro Gallese.

Teine poolaeg jätkas Uruguay survestamist ning 58. minutil sai paari meetri pealt löögile Diego Godin, kes samuti palli taevasse saatis. Uruguay sai oma tahtmise mängu 60. minutil, kui Luis Suareze ilus läbisööt viis Cavani üks-ühele ning PSG ründaja realiseeris kindlalt. Kaua ei saanud Uruguay väravat tähistada, sest olukorda sekkus VAR ning Cavanile vilistati suluseis. 15 minutit hiljem suutis ka Suarez skoorida, kuid taas tuvastati VARiga suluseis ning mäng läkski lõpuks penaltitele. Peruu ei suutnud mängu jooksul sooritada mitte ühtegi pealelööki väravale.

Penaltitel eksis ainsana esimesena löönud Luis Suarez ning nii kindlustaski Peruu suurüllatuse ning suundus poolfinaali, kus minnakse vastamisi eelmise kahe turniiri võitja Tšiiliga. 

Teises poolfinaalis kohtuvad tulised rivaalid Brasiilia ja Argentina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles