WBO tunnustas värsket raskekaalu maailmameistrit

Postimees Sport
Copy
Andy Ruiz Jr teenitud vööga
Andy Ruiz Jr teenitud vööga Foto: Víctor Planas/WBO

WBO ehk rahvusvaheline poksi organisatsiooni president Francisco Valcarcel tunnustas äsja maailmameistriks tulnud Andy Ruiz Jr.'it austava vööga. 

Vöö, mille president Ruizile ulatas, oli just mehhiklase jaoks disainitud ning seal oli kirjas austavalt «Esimene mehhiklasest raskekaalu maailmameister».

«Tänan väga kõiki, kes on mind toetanud ja kes on ka täna siin, et sellest hetkest osa saada. Olen tänulik, et WBO mind sellise vööga tunnustas. Ma olen pidanud palju vaeva nägema ja teinud mitmeid ohverdus, et jõuda täna siia. Mul on väga hea meel olla esimene raskekaalu maailmameister Mehhikost,» võttis Ruiz Jr. oma tunded kokku.

«Mäletan sinu esimest võitlust Macaus. Olid priske noor poksija, aga kui küsisin sinu kohta, siis sain teada, et liigud oma kehakaalu kohta nagu kergkaalu poksija. Sa võtsid mitmed kindlad võidud ning said oma esimese tiitli. Nüüd olles võitnud varasemat meistrit Anthony Joshuat. On minul suur au anda sulle see autasu, sest oled eeskujuks ja inspiratsiooniallikaks mitmetele inimestele,» lausus president Valcarcel lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles