Maailma esinumber ja Wimbledoni eelmise aasta võitja jõudsid teise ringi

Christopher Krutto
Copy
Maailma tennise esinumber Ashleigh Barty.
Maailma tennise esinumber Ashleigh Barty. Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA

Maailma esinumber Ashleigh Barty ja Wimbledoni eelmise aasta võitja Angelique kerber (WTA 5.) alustasid mõlemad tennise suure slämmi turniiri avaringis kindlalt ning jõudsid teise ringi.

Tänavused Prantsuse lahtised võitnud Barty alistas Hiinast pärit Zheng Saisai (WTA 43.) seisuga 6:4, 6:2 ja kohtub järgmises ringis belglanna Alison van Uytvanckiga (WTA 58.).

Saksamaalt pärit Kerber võitis kahes setis kaasmaalast Tatjana Mariat (WTA 65.) seisuga 6:4, 6:2 ning läheb vastamisi ameeriklanna Lauren Davisega (WTA 95.)

Barty ütles, et Wimbledonil maailma esinumbrina oli imeline, kuid samas ka imelik tunne.

«Esimene ring on alati raske ja võttis veidike aega, et väljakuga ära harjuda,» sõnas austraallanna, aga lisas: «ma naudin igat minutit, mis ma sellel imelisel turniiril saan mängida.»

Kerber on see hooaeg olnud murul heas hoos, jõudes Mallorcal peetud WTA turniiril poolfinaali ning sellele järgnenud Eastbourne«i WTA turniiril finaali.

«Siia tagasi tulla ja peaväljakul mängida on tõesti eriline,» sõnas sakslanna.

2017. aasta Wimbledoni meister Garbine Muguruza, kes oli see aasta turniiril 26. asetusega, langes avaringis välja, kaotades 4:6, 4:6 Brasiilia tennisistile Beatriz Haddad Maiale. Hispaania tennisist on pärast Wimbledoni triumfi võitnud turniiril kahe aasta jooksul vaid ühe mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles