Üllatus! Hyundaist välja heidetud Paddon tuleb Soome MM-rallil starti M-Spordi rivistuses

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Hayden Paddon
Hayden Paddon Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Uus-Meremaalt pärit rallisõitja Hayden Paddon teeb WRC-sarjas tagasituleku Soome MM-rallil, kui istub M-Spordi poolt ette valmistatud Ford Fiesta WRC rooli.

Paddon on kuulund kogu oma sõitjakarjääri Hyundai ridadesse. Möödunud hooajal sõitis ta kaasa seitse MM-rallit, olles parimal juhul Austraalias koguni teine. Selleks hooajaks talle MM-sarjas kohta ei jätkunud, kuid vaatamata sellele jätkas Paddon koostööd Hyundaiga, sõites kodumaal endiselt Hyundai rallimasinaga ning võisteldes ka rallikrossis. 

Ootamatult teatas Hyundai juunis, et nende meeskonnaga ühineb Soome MM-ralliks hoopis varasem Citroeni sõitja Craig Breen. Paddon väljendas oma pettumust küsides, et kas tegu on hilise aprillinaljaga. Ilmselt oli Hyundai käitumine viimane tõuge selleks, et Paddon nüüd hoopis M-Spordi ridades starti tuleb. 

«Me oleme tagasi! Tuleme Soome MM-rallil Fordiga starti koos John Kennardiga. Tahame endiselt MM-sarjas sõita, ma ei soovi lihtsalt kodus istuda,» kirjutas Paddon sotsiaalmeediasse. 


«Esiteks suur tänu Hyundai Uus-Meremaa esindusele, kes meil seda teha lubab. Teiseks suur tänu M-Spordile, kes on olnud väga toetavad ning aidanud meil väikse ajaga plaani teoks teha,» kirjutas Paddon. 

«Meil on enne rallit võimalik teha vaid üks testipäev, aga usume, et M-Spordi meeskonna abil saame selle päevaga piisava ettevalmistuse. Miinimumeesmärgiks on olla viie parema hulgas, aga tahame alati olla võimalikult kõrgel,» avaldas Paddon eesmärgi. 

Paddon lõpetas möödunud aastal Soome ralli neljandal kohal, Soome MM-ralli leiab sel aastal aset 1.-4. augustini Jyväskylä ümbruses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles