Quintana: Froome'i puudumine teeb tuuri palju avatumaks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Nairo Quintana.
Nairo Quintana. Foto: YOAN VALAT / EPA

Kolumbia jalgrattur Nairo Quintana rääkis, et suure rivaali Chris Froome’I puudumine selle aasta Tour de France’ilt annab talle võimaluse võiduks, kuid ta ootab avatud ja põnevat tuuri.

Quintana on viimastel Tour de France’idel mänginud Froome’i järel teist viiulit, kuid Ineose meeskonna liider peab vigastuse tõttu see aasta tuuri vahele jätma. Teadupärast juhtus rattatähel eelmine kuu tõsine õnnetus, mille tõttu mees üle nädala haiglas pidi veetma.

«Ilma Froome’ita võib kõike juhtuda,» sõnas 29-aastane kolumblane pressikonverentsil.

«See in natuke eriline, teistsugune ja palju avatum tuur see aasta,» rääkis Quintana, kes tunnistas, et tal on  briti ratturiga sõbralik rivaliteet.

Quintana ütles, et tänavune rada sobib talle väga hästi. «Me tegime väga intensiivset tutvumistööd rajaga, mis on väga tähtis.»

«Rada läheb mitmel korral üle 2000 meetri kõrgusele ning see annab mulle eelise, sest ma olen sellistel kõrgustel aastaid treeninud,» rääkis Andidest pärit jalgrattur.

Tagasi üles