Manchester United valmistab ette suve kolmandat üleminekut

Christopher Krutto
Copy
Sean Longstaff (paremal) palli eest võitlemas.
Sean Longstaff (paremal) palli eest võitlemas. Foto: Nick Potts / PA Wire/PA Images

 Inglismaa jalgpalliklubi Manchester United soovib Newcastle’ist osta poolkaitsja Sean Longstaffi ning valmistub tegema inglase eest pakkumist.

Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjaer on see suvi juba ostnud kaks mängijat, kelleks on 21-aastane uelslane Daniel James ning sama vana inglane Aaron Wan-Bissaka ja peatreeneri sõnul on klubil veel üleminekuid plaanis.

Longstaff jäi Unitedi lootsile silma pärast eelmist hooaega, kui murdis Newcastle Unitedi põhikoosseisu. 21-aastane poolkaitsja esindas klubi 13. mängus, millest üheksa olid Inglismaa kõrgliigas, kuid pidi hooaja varakult lõpetama, sest vigastas märtsis põlvesidemeid.

Newcastle ei ole talendika poolkaitsja müügist huvitatud ning soovib väidetavalt üle 50 miljoni naela (üle 55 miljoni euro), et üldse selle peale mõtlema hakata.

Longstaff on Newcastle’i noorteakadeemia kasvandik ning on varasemalt viibinud laenul Sotimaa klubis Kilmanrock ning Inglismaa klubis Blackpoolis. Oma debüüdi Newcastle’i eest tegi ta Inglismaa liigakarikas eelmine august kaotusmängus Nottingham Foresti vastu.

Poolkaitsja sõlmis detsembris klubiga uue lepingu, mis kestab 2022. aastani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles